BC S03E03 – Fart over feltet. Vi ses Cersei

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af Game of Thrones under kærlig, kritisk og dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Vi elsker Game of Thrones, men vi er også kritiske. Derudover giver vi to anbefalinger til andre serier i hvert afsnit.

Værterne Eric Ziengs, vært på Help Marketing podcasten og David Guldager, vært på Go’ Morgen Danmark.

Game of Trones Sæson 8 afsnit 4

Efterspillet af det mest ventede afsnit nogensinde. Vi får et mere klassisk Got-afsnit med intriger, optakt og lidt underlig sex.

Der er emotionelle øjeblikke og højdepunkter fra gravøls-festen, men det er først når vi kommer videre mod næste mod – næste fjende – næste kamp, at tingene virkelig tager fart.

Vi mangler dog de rigtige payoffs fra flere elementer. Det er både det underlige og knap så interessante kærlighedsforhold mellem Jon og Dany. Det er lige så spøjst mellem Jaime og Brienne. Og spørgsmålet er nu, hvad Jamie egentlig skal i Kings Landing.

Ugens musik er Westerosi Rhapsody.

Serieanbefalinger

Lucifer– anbefalet af Eric

Er du vild med smukke mennesker, spillet med god og ond og så bare en djævel på denne jord, så må du ikke snyde dig selv for denne serie. Der er tryk på og en anbefaling til en allerhelvedes god fornøjelse er hermed givet videre.

Dead to me – anbefalet af David

Christina Applegate – hende fra alle 90’erne filmene er tilbage stærkere end nogensinde i helt ny Netflix-serie. En serie der både omhandler sorgen efter afdøde men også bygger på mange flere små intriger og interessante elementer, som man slet ikke kan gætte sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *