BC S03E01 – All Men Must Die

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af Game of Thrones under kærlig, kritisk og dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Vi elsker Game of Thrones, men vi er også kritiske. Derudover giver vi to anbefalinger til andre serier i hvert afsnit.

Værterne Eric Ziengs, vært på Help Marketing podcasten og David Guldager, vært på Go’ Morgen Danmark.

Game of Trones Sæson 8 afsnit 1-2

Valar Morghulis

I denne omgang har vi samlet det første og andet afsnit i den nyeste sæson 8. Alle de store karakterer er der blevet samlet op på. Der har været tårevædede, arrige og glade gensyn, og alt gøres nu klar til tv-historiens absolut største slag – Battle of Winterfell.

Men det sker først næste afsnit. I disse to afsnit kredser handlingen om kampen inden og ventetiden på Winterfell.

Hele sæsonen åbnes med næsten tro kopi af seriens første afsnit, hvor Lannisters og Robert Baratheon kommer til Winterfell. Og vi ved godt hvad der så sker derfra.

Denne gang er det dog Dany og hendes kæmpe nosseløse hær – og drager selvfølgelig – masser af drager (eller kun to – men flere end borgerne i Winterfell tidligere har set).

Jon får svaret, som vi fik i slutningen på sidste sæson. At han i virkeligheden er manden der har retten til tronen – noget der måske ikke behager Dany voldsomt meget.

Desuden byder de to afsnit på ny og gammel kærlighed i form af Thormund og kæmpe-kvinden – nu ridder Brienne of Tarth. Arya og Gendry, der har gået rundt om grøden alt for længe og måske en ny og mere spøjs sammensmeltning af Sansa og Theon.

Eric og David går igennem de to første afsnit, runder de forskellige historier af og giver deres besyv på de store teorier og ikke mindst, hvem der kommer til at dø.

Serieanbefalinger

Love, Death & Robots – anbefalet af David

Animations- og antologi-serie på Netflix, der ikke holder stille på noget tidspunkt. 18 små animerede kortfilm, der bestemt ikke er for børn, men som er noget så underholdende. Der er utrolig høj produktionsværdi i dem, og hvis man bare lidt synes om animationsfilm, skal man ikke snyde sig selv for disse perler med tryk på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *