BCS01E10 – Hero or Villain?

bingecast sæsonafslutning game of thrones jessica jones mr robot

Hvad definerer en helt eller en skurk? Det er de gode gerninger mod de onde. Men hvad hvis dette skel er helt udvisket? I sæsonafslutningerne på Mr. Robot, Jessica Jones og Game of Thrones er der lagt op til et brag med skurke og helte på hver sin side.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det absolut sidste afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (snart HBO Nordic), hvor nogle af afsnittene helt når nye højder for tv-serier.

  • Jessica Jones: 2:19
  • Mr. Robot: 14:48
  • Game of Thrones: 26:25
  • Udfordringen -Silicon Valley: 53:33

bingecast sæsonafslutning game of thrones jessica jones mr robot

Mr. Robot

Mr. Robot har seerne på hælene. Det er en smart detalje, at lade det store plot, som hele sæsonen har bygget op imod, ske off screen. Hvor er Tyrrell overhovedet henne, og hvorfor arbejder Angela pludselig for de onde selv (næsten Hitler-onde)? Og hvem er det der banker så insisterende på Elliotts dør ved slutningen? Mange uafsluttede ender og flere ubesvarede spørgsmål. Vi er klar til anden sæson!

Jessica Jones

Jessica Jones har nu endelig snævret sig ind på Killgrave, og det endelige skal stå mellem hovedskurken og anti-helten. Tingene spidser til og ender ud i en simpel men effektiv afslutning. Eric og David er noget uenige om den ender godt eller skidt, men en anden sæson er lige på trapperne.

Game of Thrones

Game of Thrones har til dato aldrig været bedre! Klart seriens bedste afsnit med både musikscore, flotte billeder og vilde udviklinger. Cersei får sin megahævn som sæsonens MVP, Arya kommer endelig ud af flyverskjul og får sin egen hævn over Red Wedding og Jon Snow er nyudråbt ‘King in the North’. OG endelig så er der Daeneary og hendes kæmpe hær. Næste sæson kan næsten kun blive god.

Udfordringen

Anden gang var lykkens gang for Eric og Silicon Valley. Eric havde sat sig for at se pilotafsnittet igen med nye komik-øjne, og det hjalp tydeligvis. Eric kan se lyset med serien, der rammer satirisk plet i hele tech-industrien og ikke mindst Silicon Valley themself.

 

Vi takker for denne gang, men vil meget gerne høre jeres feedback og tanker omkring hvilken serie en anden sæson af Bingecast skulle handle om.

Skriv til os på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *