S01E09 – Fuck Fuck Fuck

Tre gange næstsidste afsnit lægger op til den helt store finale i Game of Thrones, Jessica Jones og ikke mindst Mr. Robot. Bastard-slaget kom og sejrede, Mr. Robot har været død hele tiden og ekskærester kan slåes.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det niende afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (snart HBO Nordic).

  • Mr. Robot: 3:00
  • Jessica Jones: 10:39
  • Game of Thrones: 16:39
  • Udfordringen -The Leftovers: 47:33

bingecast første sæson afsnit 9

Mr. Robot

Mr. Robot er i virkeligheden Elliots far! Kæmpe overraskelse – og endnu vildere: Han har været død længe nu? Men hvordan kan det lige være, og har seriens skabere lavet en fejl med alle de scener med Christian Slater? David og Eric er forvirrede.

Jessica Jones

Jessica Jones tror tydeligvis på kærlighed og tror på ekskæresten Luke Cage. Men det viser sig at være en rigtig dum idé. Samtidig er Kilgrave kun blevet vildere og vildere, så spørgsmålet er om han overhovedet kan dø inden det sidste afsnit?

Game of Thrones

Game of Thrones leverede endelig kamp-varen, som Eric længe har følt sig snydt for. I seriens absolut dyreste afsnit nogensinde er der ikke mangel på vilde øjeblikke, som David kun kan sige ‘FUCK’ til. Men hvad er der tilbage til det sidste afsnit? Bingecast gør op og du kan gøre klar til quiz næste gang.

Udfordringen

Voltron er en serie i Transformer-universet, som Eric havde udfordret David til at se med. Første afsnit og begge er imponerede til trods for at det er en serie til børn. Her får man al den action man har behov for, og hvis man er lidt Transformer-nørd som Eric, så er der rigtig meget at komme efter.

Til sæsonens sidste udfordring vender vi komedie-serien Silicon Valley.

I kan også byde ind med jeres serie-udfordringer til Bingecast på bingecast@outlook.com.

Og hør så også hvordan vi planlægger at følge op med Bingecast i de kommende sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *