BCS01E08 – I choose violence

bingecast 108 I choose violence

Kæmpe overraskelse i Mr. Robot slår fødderne væk under alle, mens Cersei bare får The Mountain til at gøre det samme i Game of Thrones. Jessica Jones går derimod all in på volden i dette afsnit.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det ottende afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (snart HBO Nordic).

  • Mr. Robot: 2:10
  • Jessica Jones: 12:03
  • Game of Thrones: 21:010
  • Udfordringen -The Leftovers: 34:08

bingecast 108 I choose violence

Mr. Robot

Hvis du gik og troede du havde regnet den ud, så vil vi gerne høre fra dig. For Bingecast havde bestemt ikke regnet plottet ud før de sidste par minutter gik over skærmen. Elliot og Darlene, søskende! Hvad? Hvornår skete det lige? Alle de spørgsmål hober sig op.

Jessica Jones

Jessica Jones lider lidt i de to seneste afsnit pga underlige og mærkelige mennesker og ikke mindst handlinger. Tydeligst står den irriterende politibetjent Simpson, der nu endelig viser sit sande jeg. Både Jessica Jones og bedsteveninden Trish får givet tæsk ud – og modtager da også en hel del.

Game of Thrones

Game of Thrones snyder alle for den helt store kamp. Eric er svært skuffet, men kan måske gøres god igen i næste afsnit. Det mest sindsoprivende er Aryas Jedi-forvandling og kommende Stark-ære. Vi er klar til afslutningen på sæsonen, der vil løbe over skærmen de næste to afsnit.

Udfordringen

 

The Leftovers sæson 2 viste sig af være noget af en mundfuld for Eric. Serien fra skaberen af Lost er ikke for de fleste, men det var det tydeligvis for Eric – og har været det længe for David. Se hvis den hvis du kan klare de helt store følelser omsværmet af mystiske omstændigheder.

Næste gang har Eric og David sat sig for at kaste sig over Netflix-tegneserien Voltron. Kan den overbevise David og kan Eric overhovedet komme ned fra sin Transformer-fetish, som denne serie i den grad bygger på.

I kan også byde ind med jeres serie-udfordringer til Bingecast på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *