BCS01E07 – Come Back Jessica!

bingecast s1ep7 come back jessica

Behårede klunker, Erics skræmmende Kilgrave-imitation og to vildere teorier samler de tre afsnit af Mr. Robot, Jessica Jones og Game of Thrones i denne omgang af Bingecast.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det syvende afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (snart HBO Nordic) der

  • Mr. Robot: 1:42
  • Jessica Jones: 11:20
  •  Game of Thrones: 20:08
  • Udfordringen – Archer: 40:03

bingecast s1ep7 come back jessica

Mr. Robot

Mr. Robot byder i denne uge på det måske vildeste afsnit. Både Elliot viser sin grimme side, Tyrrell ryger helt ud i ekstremerne og Angela bliver konfronteret med minimum én barberet klunke. Hvis du endnu ikke har set Mr. Robot, så er det dette afsnit du skal glæde dig til!

Jessica Jones

Jessica Jones har fået sin egen Hannibal Lecter i form af Kilgrave bag glasrude. Men det er selvfølgelig dømt til at gå galt. Både Eric og David er vilde med hvor galt det går – det kan kun komme til at blive vildere – og Eric har til lejligheden fundet sit mest Kilgrave’ske dialekt frem.

Game of Thrones

Game of Thrones har noget så overraskende som en ‘cold open’ og ikke en ‘cold start’, som David mener. Hunden er tilbage – og der er kun ét sted han kan gå. Vi forventer et slag af de større mellem Bjerget og Hunden. Hvem mon vil vinde. Og vil hvilken af Eric og Davids teorier passer til Ayra og vil Eric nogensinde lære alle navnene fra serien? Det kan kun de kommende afsnit af både Bingecast og GoT fortælle.

Udfordringen

David var sat til at se Archer (Netflix) – ikke just hans hofret som udgangspunkt. Men humoren fik alligevel David overtalt efter blot det første afsnit på små 20 minutter. Det bliver ikke sidste gang, at Archer vil underholde.

Eric er ligeledes i gang med næste udfordring. Han skal springe en hel sæson over af The Leftovers (HBO Nordic) og i stedet se første afsnit af anden sæson. Kan man overhovedet det, og er den tunge stemning noget for den glade Eric.

I kan også byde ind med jeres serie-udfordringer til Bingecast på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *