BCS01E06 – Stadigvæk klam

bingecast 6 jessica jones game of thrones mr robot

Mr. Robot kommer til dansk streamingstjeneste (HBO Nordic) til sommer, Jessica Jones har en overraskende fortid og Walder Frey er stadigvæk klam i Game of Thrones.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig.

Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det sjette afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (amerikansk iTunes), der fanger alle ind til endnu mere action end vi næsten kan rumme. Nu vil vi snart vide hvor det hele ender henne.

  • Mr. Robot: 3:01
  • Jessica Jones: 9:25
  •  Game of Thrones: 20:11
  • Udfordringen – Firefly: 37:15

bingecast 6 jessica jones game of thrones mr robot

Mr. Robot

Mr. Robot begynder at rive godt rundt i suspensen med hele tre drab på ét afsnit. Shiela, Sharon Knowles og Veras bror. Her er det fedt, at se hvordan serien nyder utrolig godt af de mange bipersoner, der er i universet. Både den psykotiske Fernando Vera, den ellers evige stræber Angela og selvfølgelig den uundgåelige ekstreme person, Tyrrell og hans endnu mere ekstreme danske kone.

Jessica Jones

Jessica Jones har en overraskende fortid, og den er med til endelig at få overbevist David om seriens værdi. Med Kilgraves forsatte vilde superevner begynder det at blive interessant, hvordan det hele skal ende. Et kort øjeblik kunne man have troet på de godes superhelte-evner, men sådan skal det ikke gå i Jessica Jones makabre univers.

Game of Thrones

Game of Thrones formåede i sidste afsnit at skabe tårer og forfærdelse, men er mere mild i denne omgang. Men der er stadig nok at tage fat i. Bl.a. om alle de magiske sværd, der åbenbart findes i GoT-universet, og ikke mindst hvor er det lige det hele bevæger sig hen. Eric vil have krig, og David er overbevist om, at han nok skal få det.

Udfordringen

Firefly er en over 14 år gammel serie, der kun formåede at få en enkel sæson inden den blev lukket igen. En rigtig ærgerlig beslutning, hvis det står til de to værters mening. Firefly leverer et gedigent håndarbejde på trods af sine mange år på bagen. Kan uden tvivl anbefales.

Archer er næste uges udfordring. En tegnefilms-serie som Eric mener, at David skal tage et kig på. David er langt fra overbevist om seriens værdi, men er klar til at smække handsken mod kinden for derved at have modtaget udfordringen i denne omgang.

I kan også byde ind med jeres serie-udfordringer til Bingecast på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *