BCS01E05 – Hold døren til toilettet

Bingecast season 1 episode 6 hold døren til toilettet

Det største mysterium er nu løst, Hodor er død og Eric kan næsten ikke klare det. Mens tårene får frit løb under podcasten, overstråler skurkene alt i Jessica Jones og Mr. Robot.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig. Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det femte afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (amerikansk iTunes), der alle har store afsløringer og ikke mindst leverer nogle de af bedste afsnit i sæsonen indtil videre.

  • Mr. Robot: 1:55
  • Jessica Jones: 10:09
  •  Game of Thrones: 18:45
  • Udfordringen – Peaky Blinders: 33:08

Bingecast season 1 episode 6 hold døren til toilettet

Mr. Robot

Mr. Robot har flere afgørende og imponerende scener, der sjovt nok alle omhandler toilettet. Scener der brænder sig fast og cementerer seriens succes og ikke mindst Bingecasts fascination af Mr. Robot. Den komplekse figur Tyrrell formår også at imponere gang på gang, og dette afsnit er ingen undtagelse.

Jessica Jones

Jessica Jones leverer varen på skurkefronten igen, hvor flere facetter bliver vist frem af Kilgrave. I denne omgang taler Eric og David om to afsnit, da sæsonen er på 13 afsnit. Der er store afsløringer og ikke mindst kampe der skal tages. Og så afslører Eric sin store superhelte-fetish – og ikke mindst -viden.

Game of Thrones

Game of Thrones slår alt og alle med sæsonens indtil videre absolut bedste afsnit, der meget passende blot kaldet The Door. Hodor holdt døren og Eric kunne ikke holde tårene tilbage. Men der var flere påfaldende scener, der gjorde sit indtryk.

Udfordringen

En smuk mand gør sit indtog i form af Cillian Murphy i serien Peaky Blinders (Netflix) – et periodedrama der leverer varen i Bingecast, og som i den grad kan være svær at holde sig fra. Og det bedste af det hele – sæson 2 nu er ude.

Endelig er der også ny udfordring på vej. Eric og David er blevet udfordret til at se den nu over 14 år gamle sci-fi-serie Firefly.

Du er velkommen til at komme med din udfordring, som vi kan tage op i programmet.

Det gør du på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *