BCS01E04 – Én nøgen Khaleesi og to mellemmader

Nøgne bryster, den svære ‘hallucination’ og superheltens venner samler denne gang afsnit fire af både Mr. Robot, Jessica Jones og Game of Thrones.

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig. Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det fjerde afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (amerikansk iTunes), der alle ikke helt lever op til alles forventninger, men som bygger op til noget stort senere hen.

  • Mr. Robot: 2:20
  • Jessica Jones: 10:50
  •  Game of Thrones: 17:40
  • Udfordringen: 36:08

Mr. Robot

Mr. Robot træder tilbage i skyggerne for at give Elliot en plads som leder – og hvad gør han så? Han falder totalt i hallucinations-kælderen i et helt afsnit, og både Eric og David er ikke tilfredse med situationen i fjerde afsnit, selv om Eric begynder lidt at kunne se det sexede i personerne. Seriens tema om identifikationer begynder også at træde i karakter, og afsnittet brygger på noget stort – vi ved det!

Jessica Jones

Jessica Jones samler stille og roligt sine venner i kampen mod Kilgrave, og finder sine fjender. Dette er ligeledes et mellemafsnit, der ikke helt vil fugl eller fisk – det hjælper dog på det, at børn nu også leverer de creepy budskaber fra Kilgrave, så vi er klar på mere uhygge i næste afsnit.

Game of Thrones

Game of Thrones viser endelige de smukke sider ved livet i et kaos af død og ødelæggelse. Sansa og Jon forenes og alt er godt. Indtil det ikke er det, og Ramsay sætter hele #Shaggydogslives-kampagnen på en hård prøve. Men alt er glemt, når seriens producere så igen har formået at forbigå Khaleesis nøgenklausul, og vi så er tilbage til begyndelsen med en ubrændt Dragemoder. Eric og David har delte meninger om afsnittet.

Ugens Tech

Google har netop lanceret en Amazon Echo-konkurrent kaldet Google Home. Se det som en lille højtaler du kan tale til. Med den stående i stuen, har du hel Googles søgedatabase lige ved stemmebåndet. Du kan tænde lyset, skrue op for musikken eller begynde din nye favoritserie på fjernsynet – alt sammen alene ved at sige ting ud i luften, som den lille højtaler så opfanger og omdanner til aktion.

Udfordringen

Eric var ikke overbevist af Davids serie-udfordring, Halt & Catch Fire. Første afsnit var for generisk, enkelt og ikke nok fængende, mente han til stor ærgrelse for David.

Men så kan det være begge værter kan mødes i enighed, når næste uges udfordring skal vendes. Line Kierulf Dahl har givet en udfordring om pilotafsnittet af Peaky Blinders (Netflix) – et periodedrama fra England. Se med hvis du har mod.

 

Du er velkommen til at komme med din udfordring, som vi kan tage op i programmet. Det gør du på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *