BCS01E03 – Nu er der absolut ingen vej tilbage!

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig. Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det tredje afsnit af Game of Thrones (HBO Nordic), Jessica Jones (Netflix) og Mr. Robot (amerikansk iTunes), der alle har nået til det klassiske dramaturgiske element ‘point of no return’. Og der er vitterligt nu ingen vej tilbage…

  • Mr. Robot: 2:30
  • Game of Thrones: 11:56
  • Jessica Jones: 21:40
  • Udfordringen: 28:13

Mr. Robot

Mr. Robot viser i sit tredje afsnit hvorfor dette er en serie, der har fortjent din dyrebare serie-tid. Alene begyndelsen med Tyrrell Wellicks maniske forsøg på at slå til og ikke mindst hans ekstreme “selv-afstraffelse”. Og som dansker må man hæfte sig ved den endnu mere forstyrrende scene med Tyrrells gravide Joanna (spillet af danske Stephanie Corneliussen).

Game of Thrones

Game of Thrones seneste afsnit hedder slet og ret ‘Oathbreaker’ som umiddelbart er samme navn som Brienne of Tarths sværd, men som på intet tidspunkt er med i dette afsnit. Det er derimod nu en genopstået Jon Snow – endelig! Og noget er forandret. Jon Snow er en forandret mand. David udpeger tre nøglescener, hvoraf den ene er Jon Snows forandring, den anden Ayra Starks Jedi-træning og ikke mindst den scene som de fleste boglæsere måske har ventet længst på: Muligvis svaret på gåden R + L = J. Hvad det er kan du få svar på i podcastet.

Jessica Jones

Jessica Jones møder nu endelig sin nemesis, Kilgrave, ansigt til ansigt og Eric er ikke sen til at melde dette ud som afsnittets absolut højdepunkt. Her er en modstander, der bevæger sig ud over ondskab. Og i serien Jessica Jones har ondskab mange ansigter, så man som seer aldrig føler sig sikker. Jessica Jones’ selv går også til yderligheder og det er tydeligt, at der nu ikke er nogen vej tilbage for både Jessica Jones og hendes hårdtslående veninde Trish.

Ugens Tech

Serier kan ikke altid ses i rolige omgivelser, så derfor har du brug for et par hovedtelefoner, der kan lukke hele omverdenen ude. I denne omgang kigger vi nærmere på Bose Quietcomfort 25. Det er støjreducerende hovedtelefoner, der både er behagelige at have på længe og som er den perfekte rejsemakker. Koster 2.200 i butikkerne.

Udfordringen

Eric har udfordret David til at se én times wrestling på WWE Network. David mener stadig at det er en meget mærkelig sportsgren, men kan se ideen omkring karakteropbygninger og alt hvad der sker bag om kampene. Men Eric afslører selv, at han spoler over selve kampene, og egentlig mere ser det for alt det andet.

Eric har fået næste uges udfordring, der er langt mere appetitlig og nem at gå til. Se det første afsnit af tech-serien Halt & Catch Fire (HBO Nordic, CMore), og læg mærke til direkte tråde til den virkelige verden.

Du er velkommen til at komme med din udfordring, som vi kan tage op i programmet. Det gør du på bingecast@outlook.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *