BCS01E02 – Nær-død, selvmord og genopstandelse

Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig. Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Værterne Eric Ziengs og David Guldager kigger i denne uge nærmere på det andet afsnit af Game of Thrones, Jessica Jones og Mr. Robot, der alle omhandler stort set det samme emne: Døden – og livet efter døden.

Mr. Robot

Mr. Robot begynder nu for alvor at tage fart med en hel del action, langt mere livsfilosofi og et spørgsmål om hvem og hvad afgør egentlig ondskab? Andet afsnit slutter endda brat med en hård straf.

Jessica Jones

Jessica Jones fortsætter i sit horror-spor, men begynder også at åbne op for andre mere humoristiske sidevinkler. Og endelig så kommer superkræfterne frem fra skabet og rigtig bliver brugt i serien af både Jessica Jones – og ikke mindst den nye medhelt, Luke Cage.

Game of Thrones

Game of Thrones leverer varen! Endelig kom der svar på ét års spekulationer og håb – var Jon Snow nu virkelig også død? Genopstanden i bedste Kristus-stil – men var det overhovedet tilfredsstillen nok? Der er uenighed i selskabet fra de to værter. Desuden leverede afsnittet et af de (mange) brutale mord, som er tæt på en højdescorer på mord-meteret.

Ugens Tech

Gør det langt nemmere og sjovere at søge efter aftenunderholdningen på de forskellige streamingstjenester. I stedet for at hoppe rundt på de forskellige, kan du finde det hele samlet hos Playpilot.

Det er en gratis tjeneste på nettet, der samler alle dine streamingstjenester under ét tag. Du skal blot logge ind med ét kodeord og brugernavn, hakke af hvilke tjenester du har adgang til, og så får du et samlet overblik over hvilke film og serier du har adgang til.

Udfordringen

David Guldager får desuden en noget overraskende udfordring af medvært Eric Ziengs: En times wrestling fra WWE og kom så med en bedømmelse omkring karakter-opbygningen af de forskellige wrestlere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *