BCS01E01 – Lever Jon Snow, hvilke kræfter har Jessica Jones og hvem er Elliot?

Bingecast afsnit 1 - hvad er bingecast
Serie-freak, serie-junkie eller bare serie-interesseret så er Bingecast podcasten til dig. Hver uge tager vi et nyt afsnit af tre serier under kærlig, kritisk og mere dybdegående behandling. Hvad skete der lige der, hvad betyder det for hovedpersonerne og hvor skal det hele mon ende henne? Man kan ende ud med mange spørgsmål, når man ser serier – dem prøver vi at besvare og vende i tre udvalgte serier i denne sæson.

Game of Thrones

Værterne Eric Ziengs og David Guldager har i denne uge et kig nærmere på den længe ventede sæson-åbningen af verdens-serien, Game of Thrones. Den mest omtalte, hypede og interessante serier lige nu. Er Jon Snow stadig død? Hvor er Sansa løbet hen? Er Ramsay blevet bare en smule venligere? Og hvornår ser vi Coster-Waldaus guldhånd igen? Sæson-åbningen giver kun en åbning ind til en ny og vildere sæson, som bestemt ikke vil gå stille af sig.

Mr. Robot

Mr. Robot er en helt ny serie, som endnu ikke har fundet en dansk streamings-service. Men det vil ske! For serien vandt en Emmy for bedste nye drama-serie – velfortjent skal siges. Den handler om hackeren Elliot og hans kamp med indre dæmoner såvel som de store onde Evil Corp. Det er en historie med mange overraskende twist og spændende elementer. Det er bestemt en serie du IKKE må gå glip af. Så hop med nu, og bliv ført ind i en verden af hackere.

Jessica Jones

Jessica Jones er endnu et skud i den store og udvidende Marvel-superhelte-verden. Jessica Jones gør det bare meget anderledes. Det er en kvindelig hovedrolle, der bliver fokuseret mindre på de helt store superhelte-kræfter og så trækker den tråde til horror-genren. En spændende serier med mindst lige så mange spændende twist. Hvis du allerede har set den, så tag og se den igen – og ellers så kan du godt komme i gang.

Ugens Tech

Er det nye Apple TV et køb værd? Til en pris på langt over det dobbelte i forhold til det gamle Apple TV, så er det et meget fair spørgsmål. Skal man overhovedet kaste penge efter det nye?

Selv om der er gode takter ved det nye Apple TV med bl.a. en del apps, en federe remote og en ny brugerflade, så slår David Guldager fast, at det bestemt ikke er nødvendigt. Du kan sagtens vente, så længe du har det gamle. Har du ikke det – så er det bare med at bruge de penge på den oplagte serie-buddy til fjernsynet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *